netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Vers bloed bij Renda

do 28 nov 2019

In deze laatste editie van 2019 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

BMN Connect
Erik Goossen
BMN Connect, de naam zegt het al. Wij willen graag de verbinder zijn in de bouwketen. Van fabrikant van bouwmaterialen tot en met corporatie, van (onder)aannemer tot en met bewoner. Binnen Renda willen we onze kennis van bouwprocessen  en -materialen delen, behoeften peilen en weten wat er leeft. Zo kunnen we nieuwe efficiënte oplossingen ontwikkelen die bijdragen aan sneller en betaalbaar (ver)bouwen. Met als resultaat tevreden huurders.

ladies@work
Wij zijn allemaal op weg naar een duurzamere wereld. Ieder speelt daar een eigen rol in. Bij ladies@work zijn wij ons ervan bewust dat wij een belangrijke speler zijn in de verduurzamingstrend. Voor onszelf zien wij een grote rol in de maatschappelijke en sociale transitie. De enorme opgave waar wij met z’n allen voor staan vraagt om innovatie en gedreven ondernemerschap. Met onze ervaringen hopen we andere partijen in het Renda netwerk te inspireren. Ook horen we graag hoe anderen het aanpakken.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren