Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Vers bloed

6 mei 2019

In deze tweede editie van 2019 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Frans Brouwers
Woonmeij

Van bouwer tot woningcorporatie: de hele keten is vertegenwoordigd binnen Renda. Dat maakt dit netwerk heel waardevol. Woonmeij ziet Renda als een ideaal platform om kennis te delen en de samenwerking te zoeken met partners die voor dezelfde uitdagingen staan als wij. Alle thema’s van Renda zijn voor ons belangrijk, met betaalbaar wonen natuurlijk voorop. We hopen dat we binnen het netwerk veel vernieuwende ideeën opdoen, zodat onze bouwprojecten nog efficiënter verlopen.

Helena Spits
Bouwzorg Fryslân

We zijn nieuwsgierig naar de ervaringen van bewoners, corporaties en bouwprofessionals bij renovatieprojecten. Die kennis zetten we in om klantgerichte bouwprocessen in te richten. De kans op misverstanden tijdens een renovatie wordt dan kleiner en dat scheelt stress, bouwkosten en tijd. Renda is een platform waar we alle partijen kunnen ontmoeten. Daar voelen wij ons thuis en daar willen we graag bij horen.

Jetske Thielen
Duurzaam Vlechtwerk

Techniek is mensenwerk. Juist in de sociale woningbouw is de brug tussen vastgoed en wonen belangrijk. Renda zorgt ervoor dat we project onafhankelijk het gesprek kunnen voeren en inspiratie opdoen voor de praktijk. Vanuit Duurzaam Vlechtwerk help ik organisaties die hun duurzaamheids-DNA zichtbaar willen maken en verder willen brengen. Als sociaal ingenieur faciliteer ik de transitie, organiseer ik betrokkenheid van bewoners, coach ik ketensamenwerkings-teams en geef ik lezingen over bouw, innovatie en duurzaamheid.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren