netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Vers bloed bij Renda

di 15 okt 2019

In deze derde editie van 2019 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Ruud Schuttel
Giesbers Rotterdam

Renda deelt in haar netwerk belangrijke ontwikkelingen waarmee woningcorporaties te maken hebben, zoals circulariteit, gasloze woningen en de optimale klantreis van bewoners. Om kennis up-to-date te houden en onze overwonnen hindernissen en successen te kunnen delen, is het voor Giesbers Rotterdam een logische stap om aan te sluiten bij Renda. Met als doel optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers en hun huurders bij de verbetering van hun woningen.

Marco Peetoom & Jan Rotteveel
Constructiever

Wij zijn door de verkiezing van vorig jaar, voor de meest betrokken bewoner, bij Renda betrokken. We worden partner omdat we onze ervaring en kennis rondom de samenwerking met bewoners graag inbrengen. We denken dat wij het goed doen maar we kunnen ongetwijfeld leren van de aanpak van anderen. We willen zo een bijdrage leveren aan het hoofddoel wat hopelijk voor iedereen in de keten hetzelfde is, namelijk tevreden en gelukkige bewoners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren