Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Renda Event | Verduurzaming versnellen

Besloten Renda event 30 maart 2023

Let op: nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Hoe gaan we de duurzaamheidsdoelstellingen wél halen?

Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om de verduurzaming te versnellen. Dat jouw acties leiden tot een duurzamere wereld. Waar zou jij dan op inzetten? Soms vergeten we dat we in de praktijk al veel doen. Soms zo veel dat we door de duurzaamheid de verduurzaming niet meer zien.

En nu van DENKEN naar DOEN. Met dit evenement willen we impact creëren. Waarin kunnen we meteen stappen maken? Welke winst is er al behaald en hoe kunnen we die doortrekken? 

Een pubquiz, maar dan anders
We dagen je uit 30 maart aan te sluiten om samen stappen te zetten naar een duurzamere wereld. Dit keer meten we vóór het event je duurzaamheidsthermostaat. Dan kunnen we 30 maart meteen next level in het onderwerp. Word jij ook enthousiast van een pub quiz? Meld je dan aan. Nadat je je hebt aangemeld vragen we twee uurtje (mag ook verspreid) van je tijd voor een game.


Locatie
“Geen spoor zonder dwarsliggers”, aldus Stadstheater de Boemel.
We gaan het theater in! In het kloppende hart van Nederlands Bruisend Berlijn: De Spoorzone in Tilburg. Op het voormalige NS-terrein zit publiekstheater De Boemel.

Dagvoorzitter
Karin Bruers zit ons evenement voor. Ze is nu volop bezig met de voorbereiding en neemt daarin jullie als doelgroep ook mee. Karin leeft aan de hand van principes. Regels en wetten vindt ze voor de domme, de luie of voor degene die iets te verbergen hebben. Zelf blijven denken is haar motto want soms mag je dingen van de wet maar daar klopt geen flikker van of andersom.

Spreker
Normaliter leren we voornamelijk van elkaar. Ditmaal kijken we bewust naar een succesvolle, grote partij buiten de branche. We verwelkomen met trots namens Coca Cola Jerke van de Ven. Leer van een succesvolle multinational, die grotendeels tegen dezelfde duurzaamheidsuitdagingen aanlopen. Welke parallellen zijn er en wat doen zij met de dingen waar ze tegen aan lopen?

Ronde tafelgesprek
We nodigen in het programma een aantal partijen uit voor een gesprek, wie? Hazenberg, Elk, Mooiland, Casade en Peperoni.

Dit event iets voor jou? Bewustwording bezit je al, jij wilt next level.

We dare you!

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, interactief en mooi event wordt. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan kun je tot maximaal een week van te voren kosteloos annuleren. Bij annulering in de week voorafgaand aan het evenement wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Donderdag 30 maart 2023
13.30 - 17.30 uur


Onderwerp

Verduurzaming versnellen


Locatie

Stadstheater de Boemel, Spoorzone Tilburg


Kosten

Gratis voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

Elk, Hazenberg en SlimRenoveren
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren