jouw kennisnetwerk voor de bestaande bouw

Renda on TourVerduurzamen zonder spijt

20 april 2017

Heb jij al ervaring met - of een opinie over de EPV, kom dan naar dit event. Renda is te gast bij kennispartner Waterweg Wonen in Vlaardingen. Op het programma staan de energievisie van deze corporatie, kennisoverdracht en de discussie rondom de EPV en de smart e-boiler. Met Itho Daalderop voert Waterweg Wonen een pilot uit met deze allerslimste boiler van dit moment, die het gedrag van bewoners tot een patroon omvormt, zichzelf aan- of uit schakelt en daarmee energie bespaart. De boiler is aanleiding de toekomst te verkennen en nieuwe businesscase te ontwikkelen aangezien netwerkbeheerders en energieleveranciers interesse hebben in de boiler als opslag methode. 

Doelgroep

Dit event is vooral interessant voor strategen duurzaamheid en innovatie bij corporaties, vastgoedmanagers, aannemers en adviseurs.

Houd deze pagina in de gaten voor updates rond het programma en meer informatie.

Aanmelden

Voor dit event zijn 50 plaatsen beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder. Let op, een reactie plaatsen is geen officiële manier om je aan te melden voor events. 

details

  • Tijd 13.45 inloop / 14.00 start programma
  • Locatie Woningcorporatie Waterweg Wonen, Hogendorplaan 1011, 3135 BK, Vlaardingen
  • Onderwerp Verduurzamen zonder spijt. Met speciale aandacht voor de noodzaak van een energievisie, een slimme e-boiler, hoogbouw en bewoners
  • In samenwerking met WaterwegWonen, Itho Daalderop en Era Contour
  • Kosten Dit event is open en zonder kosten voor leden van Renda. We behouden ons het recht aanmeldingen af te wijzen in verband met de samenstelling van de groep

Programma

  • 13.45Inloop
  • 14.00Start programma

Reacties

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren