Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Verduurzamen zonder spijt

20 april 2017

Heb jij al ervaring met de EPV, of wil je juist meer weten? Kom dan naar onze bijeenkomst bij Waterweg Wonen. Renda is het netwerk van iedereen die zich bezighoudt met de verduurzaming van de bestaande bouw. 20 april komen we bijeen in Vlaardingen. De uitgelezen kans voor corporaties in het westen om kennis te maken met Renda.

Op het programma staan de energievisie van deze corporatie, kennisoverdracht en de discussie rondom de EPV en de smart e-boiler. Met Itho Daalderop voert Waterweg Wonen een pilot uit met de ‘allerslimste’ boiler van dit moment. De e-boiler vormt het gedrag van bewoners om in een patroon, schakelt zich aan of uit en bespaart zo energie.

Wat staat er (onder andere) op het programma?

  • Energievisie van Waterweg Wonen.
  • Discussie rond EPV.
  • De ‘allerslimste’ boiler van dit moment.
  • Toekomstverkenning: nieuwe businesscase rond boiler als opslagmethode voor energie.

Doelgroep

Dit event is vooral interessant voor strategen duurzaamheid en innovatie bij corporaties, vastgoedmanagers, aannemers en adviseurs.

Houd deze pagina in de gaten voor updates rond het programma en meer informatie.

Aanmelden

Voor dit event zijn 50 plaatsen beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder. Om een goede samenstelling (bouwers, leveranciers, corporaties) van de groep te waarborgen, behoudt Renda zich het recht voor om de aanmeldingen te reguleren. Let op, een reactie plaatsen is geen officiële manier om je aan te melden voor events. 

details

Datum & tijd

Donderdag 20 april 2017
13.45 inloop / 14.00 start programma


Onderwerp

Verduurzamen zonder spijt. Met speciale aandacht voor de noodzaak van een energievisie, een slimme e-boiler, hoogbouw en bewoners


Locatie

Woningcorporatie Waterweg Wonen, Hogendorplaan 1011, 3135 BK, Vlaardingen


Kosten

Dit event is open en zonder kosten voor leden van Renda. We behouden ons het recht aanmeldingen af te wijzen in verband met de samenstelling van de groep

In samenwerking met

WaterwegWonen, Itho Daalderop en Era Contour
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren