Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Dag van de Bewoner 2022, een sfeerimpressie

11 juli 2022

Wat kan de creatieve industrie betekenen in maatschappelijke opgaves, leefbaarheid, en uitdagingen binnen de sociale woningbouwsector? Veel! Ontwerpers en kunstenaars benaderen vragen vanuit een unieke invalshoek. Ze denken out of the box, gaan voorbij aan de standaardoplossingen, en leggen nieuwe verbindingen. Tijdens de Dag van de Bewoner op 30 juni werden bezoekers meegenomen in verschillende manieren waarop de creatieve industrie kan bijdragen aan een fijne, inclusieve wereld waar mensen zich gezien en gehoord voelen. Op deze pagina vind je een kleine sfeerimpressie.

De Dag van de Bewoner was dit jaar omgetoverd tot de Grote Buurt Spektakelshow en werd gehouden in een circustent. Bezoekers werden feestelijk ontvangen en ondergedompeld in creatieve concepten. Een serenade bij binnenkomst, samen op de foto, een anderhalve metermassage en gratis wapperservice.

Na de aftrap door Renda kregen de deelnemers meteen de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Er werden creatieve ideeën uit de zaal opgehaald, en naast demonstraties van creatieve concepten rondom maatschappelijke vraagstukken werd er ook uitleg gegeven wat het doel precies is van deze concepten en wat je eruit kunt halen als organisatie.

Tussendoor werd er in kleine groepjes gebrainstormd over hoe je nu iedereen bereikt, informatie ophaalt en deze vertaalt naar concrete vervolgstappen. In de pauze was er uiteraard weer volop vertier. De dag eindigde met de prijsuitreiking voor het grootste team en een hapje en een drankje.

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.
Gluren bij de buren

Duurzaamheid zit in 3 facetten bij deze 'buurman': in innovatie, in sociale en duurzame inzetbaarheid en in grondstoffen. 

Sluit gratis online aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren