Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Samenwerken in grootschalige verduurzamingsprojecten, hoe doe je dat?

Besloten Renda event 12 mei 2022

Steeds meer corporaties komen met een programma voor de verduurzaming van hun bestaande woningvoorraad. Wanneer vervolgens partijen geselecteerd worden om dit programma uit te voeren start een jarenlange samenwerking. En dat is nog geen makkelijke opgave. “Je moet eerst elkaars taal leren spreken”, aldus Cas de Haan. Op 12 mei gaan we samen in gesprek over hoe je een duurzame samenwerking opzet.

Een van de corporaties waar Caspar de Haan mee samenwerkt is Woonbedrijf uit Eindhoven. Zij zullen tijdens deze bijeenkomst delen hoe ze hun programma hebben opgezet en partijen hebben geselecteerd. Vervolgens gaan we dieper in op het proces van een dergelijke samenwerking. Het eerste jaar wordt veelal gebruikt als voorbereiding om elkaar goed te leren kennen. Vervolgens start het eerste project, waardoor je leert en evalueert. Ook het tweede project is nog een leerschool. Pas bij het derde project komt er regelmaat in en kun je gaan innoveren en optimaliseren. Tot slot kijken we hoe de betrokken partijen de samenwerking ervaren. Waar zijn ze precies tegenaan gelopen, zowel op strategisch als op projectniveau? 

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Onverwachts afmelden? Afmelding voor de bijeenkomst dient vóór 6 mei te worden gemaild naar: m.matthijssen@aeneas.nl. Bij annulering ná 6 mei wordt €45 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Donderdag 12 mei 2022
13.30 - 17.00 uur


Onderwerp

Samenwerken in grootschalige verduurzamingsprojecten, hoe doe je dat?


Locatie

Woonbedrijf Eindhoven


Kosten

Gratis voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

Caspar de Haan en Woonbedrijf
Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren