Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Renovatie is een feestje

17 oktober 2019

Een renovatie is vooral heel veel overlast. Kan ook niet anders met stof, geluid en bouwvakkers die over de vloer komen. Maar toch, het proces van een renovatie kan ook een feestje zijn voor de hele keten, de corporatie, de aannemer én de bewoner.

Hoe kunnen wij als professionals nou een duurzame samenwerking met de bewoner aangaan? Hoe kunnen we ook voor de bewoner zorgen dat de renovatie een feestje wordt? Door de bewoner niet te vergeten in het hele proces en te gaan zien als partner in de keten.

Om die bewoner goed in de keten te betrekken neemt Cobee je in haar sessie op de Dag van de Bewoner mee in het onderdeel RGC: Resultaatgericht communiceren.

Met behulp van een handige tool kun je duidelijk communiceren wat gaat er gebeuren, door wie en wanneer, wat er van de bewoner wordt verwacht en wat de bewoner van de uitvoering mag verwachten. Ook kunnen alle partijen in de keten precies zien welke afspraken er al zijn gemaakt. Zo is alles inzichtelijk in een overzicht en wordt renoveren een feestje!

Naast de mogelijkheden om resultaatgericht te communiceren met bewoners komen in deze sessie voorbeeldcases aan bod en kun je zelf aan de slag met de tool.

Dag van de Bewoner

Deze sessie is onderdeel van de Dag van de Bewoner, die we op 14 november organiseren. Lees meer over dit evenement op www.dagvandebewoner.nl

Ik vond de Dag van de Bewoner vorig jaar erg inspirerend, ik heb er energie van gekregen!

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren