Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Renda Online | Gluren bij de buren

Besloten Renda event 7 december 2023

Begin je dag goed met een kop koffie en een half uurtje Renda. Deze online bijeenkomst is onderdeel van een 4-delige serie online bijeenkomsten van elk een half uur van 9 tot half 10.  Elke sessie heeft een ander thema.

In deze online bijeenkomst ‘Gluren bij de buren’ nemen we een kijkje buiten de sector. We spreken met Ralf Vaessen, eigenaar van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen. En is tevens de duurzaamste hovenier van 2019.

 
Bij Herman Vaessen loopt duurzaamheid als een rode draad door de bedrijfsvoering. Dit werpt zijn vruchten af: het bedrijf trekt hierdoor nieuwe klanten aan en weet medewerkers aan zich te binden. Maar daar is het ze niet om te doen, ze vinden het namelijk vanzelfsprekend om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Aldus Ralf Vaessen: “We zien het als onze plicht om een steentje bij te dragen aan een betere wereld waar toekomstige generaties mee verder kunnen. En als groenbranche zijn we ook in de positie om wat dit betreft een verschil te maken. Meer groen draagt namelijk bij aan vermindering van de CO2-uitstoot. Duurzaam werken is daarom geïntegreerd in alle facetten van onze bedrijfsvoering, wij zijn hier over de hele breedte mee bezig.’’

Het bedrijf is op meerdere vlakken bezig met duurzaamheid. Van duurzame innovaties (zonnepanelen, regenwater ondergronds opvangen) tot sociale duurzaamheid (een plek creëren voor personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt). Maar ook van duurzaamheid op het gebied van grondstoffen (alle bemestings- en bodemverbeteringsproducten zijn gemaakt van organisch afval) tot duurzame inzetbaarheid (fit en met plezier aan het werk).

Het is niet meer iets van het management, maar ook de medewerkers omarmen deze manier van werken.

Ralf Vaessen

Dit alles om het bedrijf toekomstbestending te houden. Duurzaam ondernemen draagt bij aan een gezonde toekomst voor het bedrijf.

Tijdens dit online evenement ‘Gluren bij de buren’ gaan we verder in op de duurzame manier van ondernemen. Hoe zijn ze zover gekomen en wat is de manier om deze duurzame manier van ondernemen te behouden voor de toekomst? En we gaan ook op zoek naar parallellen met onze sector, van het Renda-netwerk. Wat nemen we mee uit het verhaal van Ralf en waar kunnen we ons voordeel mee doen?    

Wil je meer horen over duurzaamheid binnen je bedrijfsvoering en hoe de buren dit doen? Schrijf je dan in en sluit online aan. 

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, mooi event wordt. Daarom is een goede voorbereiding een vereiste. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan vragen we je tijdig af te melden. Onder een tijdige afmelding verstaan wij een week voor aanvang van de bijeenkomst. Bij onverwachtse afwezigheid, mag een collega je plaats altijd overnemen.

details

Datum & tijd

Donderdag 7 december 2023
9.00 - 9.30uur


Onderwerp

Gluren bij de buren


Locatie

Online


Kosten

Gratis voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

Herman Vaessen
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren