Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Renda on Tour over de beursvloer

Besloten Renda event 12 april 2016

Van 12 t/m 14 april zijn de Brabanthallen in Den Bosch het podium voor de beurs Renovatie & Transformatie 2016. Een uitgelezen kans om in een relatief kort tijdbestek in aanraking te komen met aanbieders van (duurzame) renovatieoplossingen.

Een aantal Renda-partners aan aanbodzijde bereiden een korte presentatie voor volgens een vast stramien over een innovatie of een (nieuwe) dienst. Reisleiders Erna van Holland en Evamarije Smit nemen je mee op ontdekkingstocht langs die innovaties. Uiteraard is er ook tijd voor kritische vragen en verdere uitleg.

Innovaties in beeld
Dit initiatief komt voort uit de vraag (van partners en leden) om meer innovatieve producten en diensten bij Renda onder de aandacht te brengen. Wat kun je (in ieder geval) verwachten?

Weijerseikhout
Dakspecialist Weijerseikhout onderzocht samen met fabrikant Kingspan de mogelijkheid om functionaliteiten, esthetica en bouwregelgeving te verenigen met zo min mogelijk verspilling en minimale stapeling van materialen. Het resultaat is een innovatieve en duurzame dakoplossing van stalen sandwichpanelen en esthetisch ingepaste zonnepanelen. Prijstechnisch is het uiterst efficiënt; het is circa 9% goedkoper dan de standaard opdak zonnepanelen inclusief pannendak. Daarnaast is het een esthetisch fraai ontwerp dat een korte doorlooptijd kent en garanties tot 40 jaar.

De Variabele
De Variabele is een innovatiecentrum én uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Het innovatiecentrum ontwikkelde SMILE. SMILE is een rekenmodel dat inzicht geeft in renovatiealternatieven. We brengen de effecten in beeld voor bewoner, eigenaar en onze toekomst (milieu en omgeving). De opdrachtgever krijgt inzicht in verschillende scenario's en kan vervolgens onderbouwd kiezen welke renovaties het best passen bij gekozen strategie en beleid.

Verweij Houttechniek
Verweij heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen, zowel op het gebied van nieuwbouw, renovatie als groot onderhoud. Maak tijdens de Renovatiebeurs kennis met de producten en diensten van Verweij Houttechniek. Het ontwerpen, inmeten, produceren en monteren van houten kozijnen, ramen, deuren en overige prefab producten vormt de corebusiness van het bedrijf.

Bouwtool
Een tool waarmee u met de iPad alles vastlegt bij grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten. De bouwtool neemt communicatieruis weg en dringt faalkosten terug. Dat is de Bouwtool. De juiste informatie is direct beschikbaar voor de juiste personen. Ideaal voor corporaties en bouwbedrijven die zicht willen houden op het hele proces.

Renda nodigt je van harte uit hierbij te zijn!

details

Datum & tijd

Dinsdag 12 april 2016
De tour start alle drie de dagen om 10.00 uur (onder voorbehoud) en is rond het middaguur afgelopen.


Onderwerp

Innovatieve producten en diensten


Locatie

Brabanthallen, Den Bosch


Kosten

In samenwerking met

Verweij Houttechniek, De Variabele, Weijerseikhout
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren