Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Renda Event | Partnerdag

22 juni 2023

Hoe ga je echt verbinding aan met elkaar en overbrug je verschillen? Deze vraag staat centraal tijdens de Renda Partnerdag op donderdag 22 juni.

De mensen maken dat een samenwerking slaagt! Natuurlijk zijn processen, structuur en middelen ook belangrijk, maar een sterk team dat op elkaar kan bouwen en vertrouwen zorgt pas echt dat een project kan slagen. Het is eigenlijk net als thuis: je zult het in je huwelijk ook niet redden als je alleen aandacht besteedt aan het ophaalproces van de kinderen of de planning voor de boodschappen. Juist elkaar door en door kennen, de plussen én de minnen, zorgt ervoor dat je echt een team wordt en goed op elkaar ingespeeld bent!

Tijdens de Partnerdag nemen we je dan ook mee in het belangrijkste element van samenwerken: de relatie. Je krijgt op een ludieke manier inzicht in jezelf en anderen. Ook krijg je handige tips om verschillen te overbruggen en succesvol samen te werken.

Daarnaast gaan we tijdens deze Partnerdag gezamenlijk de thema’s voor 2024 bepalen en ook hier zal verbinding met elkaar op een leuke, creatieve manier terugkomen. Tot slot nemen we je ook graag nog even mee in het Renda aanbod en gaan we met elkaar in gesprek om te kijken waar iedereen nu mee bezig is en hoe we elkaar verder kunnen helpen? Kortom: het wordt een inspirerende én gezellige middag, die je eigenlijk niet mag missen!

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, interactief en mooi event wordt. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan kun je tot maximaal een week van te voren kosteloos annuleren. Bij annulering in de week voorafgaand aan het evenement wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Donderdag 22 juni 2023
14.30 - 19.00 uur


Onderwerp

De mensen maken dat een samenwerking slaagt


Locatie

Fletcher Hotel Uden


Kosten

Gratis. De partnerdag is alleen voor Renda partners.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren