Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid

Netwerk

Jaap Wickering
Jaap Wickering
Jaap Wickering
Adviseur Ventilatie Knauf B.V.

Ooit was de mens een buitenmens. We leefden in de buitenlucht, in harmonie met de natuur.

Die tijden zijn veranderd: nu brengen we 90% van onze tijd binnen door... Maar we voelen ons nog steeds pas écht goed als we buiten zijn. Aan het strand, tijdens een boswandeling of gewoon in onze eigen tuin, bijvoorbeeld. Wanneer de natuur overal om ons heen bloeit, komen we tot rust. En toch spenderen we 90% van onze tijd thuis, op kantoor, op school, in het ziekenhuis...

Uitdagingen van de toekomst

In de nabije toekomst zullen onze kinderen en kleinkinderen moeten afrekenen met problemen zoals oververhitting, vervuilde binnenlucht en te dichtbevolkte leefomgevingen. Is het tijd dat we teruggaan naar de kern en meer gebruikmaken van wat de natuur ons te bieden heeft. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er voor al deze uitdagingen een natuurlijke oplossing bestaat.

"Creating healthy spaces"

Die gezonde ruimtes creëren wij op een zo natuurlijk mogelijke manier. Wanneer we nieuwe producten ontwikkelen, onderzoeken we eerst hun milieu-impact. Respect voor het milieu en de natuur dragen we dan ook hoog in het vaandel. Het is hoog tijd dat de mens beseft wat de natuur te bieden heeft ? én dat we de natuur zo duurzaam mogelijk benutten.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren