Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid

Netwerk

Carlo Muller
Carlo Muller
Carlo Muller
Senior Adviseur en Partner FM Consultants

Ik ben een blije energieke vogel die altijd in beweging is. Ik luister goed en vereenvoudig graag zaken. Zoals het uitwerken van beleid in concrete tools. Nieuwsgierig, volhardend en betrokken in de realisatie van zaken, een echte verbinder.

Met mijn praktische, zakelijke en realistisch ingestelde houding,een groot verantwoordelijkheidsgevoel, hands-on mentaliteit en een brede maatschappelijke interesse realiseer ik mijn doelen. Ik ben daarbij een echte volhouder en mijn doorzettingsvermogen krijg ik van veel hardlopen en meedoen aan wedstrijden.

Mijn passie is woningcorporaties te helpen met hun beleidsvraagstukken, kennis te delen en capaciteitsproblemen op te lossen, snel en resultaatgericht. Ik werk gestructureerd, pragmatisch en coachend. Ik ondersteun bij het formuleren van helder beleid en portfolio-ontwikkeling, strategische portefeuille-analyses en koersplannen en werk daarmee aan vitale corporaties.

Expertise:
• Strategisch denken doe ik op een energieke en wendbare manier
• 20 jaar ervaring in de volkshuisvestingssector bij woningcorporaties
• Inzetbaar op interim-basis voor advies en managementfuncties bij woningcorporaties
• Gestructureerd en planmatig werkend, op een betrokken en enthousiaste wijze. Sparringpartner voor MT en RvC
• Graag met klanten bezig en altijd mensen binnen mijn netwerk verbindend
• En een vernieuwende blik op de huidige maatschappelijke vastgoedontwikkelingen rondom portefeuillestrategie, assetmanagement en duurzaamheid
• Initiator van De Vitale Corporatie, De Woningverdubbelaar en de Future Proof Corporatie

Ik ben ook ambassadeur van VISA, Vaart in Samenwerken, een vernieuwende aanpak voor samenwerking, leiderschap en coaching van teams.

Strategie en visie-ontwikkeling - Voorraadbeleid en vastgoedsturing - Portfolio en Assetmanagement - Woningmarktonderzoek - Duurzaamheid - Regisserend Opdrachtgeverschap - Interim Management
Bel 06-53261455 of mail c.muller@fmconsultants.nl

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren