Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Partnerdag 2021

Besloten Renda event 1 juli 2021

Hoe ga je echt verbinding aan met elkaar? Deze vraag is het afgelopen jaar, waarin we bijna alleen maar digitaal hebben vergaderd, alleen maar belangrijker geworden. Hoog tijd om hier verder mee aan de slag te gaan. Dat gaan we doen tijdens de Renda Partnerdag op donderdag 1 juli, van 15.00u tot 19.30u.

In onze dagelijkse praktijk werken we allemaal samen, met collega’s en met ketenpartners. Hoe regisseer je deze samenwerking? Niemand kan je hier beter over vertellen dan een echte regisseur. Armando de Boer is televisieregisseur van programma’s als Boer zoekt Vrouw en Heel Holland Bakt. Hij neemt ons mee in zijn werk als televisieregisseur en laat ons vanuit zijn invalshoek het belang van samenwerking zien.

Wat bepaalt nu het succes van de samenwerking? De processen, structuur en middelen zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar het begint toch echt bij de mensen die samenwerken. Zelfinzicht is dus een belangrijke start.  Door jezelf en je teamleden beter te leren kennen, samen doelen te stellen en successen te vieren kom je tot betere resultaten. De crew maakt dus het verschil! Tijdens de Partnerdag neemt Marion Muller van VISA Vaart in Samenwerken je mee in het belangrijkste element van samenwerken: de relatie. Je krijgt op een ludieke manier inzicht in jezelf en verschillen tussen elkaar worden meteen helder als we een concreet vraagstuk beetpakken. Je krijgt handige tips voor succesvol samenwerken. We sluiten de dag af met een gezellige barbecue. Kortom, het wordt een leuke middag vol inspiratie, kennis en ouderwetse gezelligheid.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. De partnerdag is alleen toegankelijk en gratis voor partners. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 72 uur voor aanvang van de Partnerdag kun je kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Donderdag 1 juli 2021
15.00u - 19.30u


Onderwerp

Samenwerken


Locatie

's-Hertogenbosch


Kosten

Gratis. De partnerdag is alleen voor Renda partners.

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren