Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Partnerdag

Besloten Renda event 23 januari 2020

De energietransitie, bewonerscommunicatie, circulariteit, kwaliteit van wonen en ketensamenwerking. We kennen de grote thema’s in de sociale woningbouwsector inmiddels wel. Toch hebben we het gevoel dat we soms in kringetjes blijven draaien. Dat we het wiel nog moeten uitvinden, of misschien wel steeds opníeuw moeten uitvinden. En vastlopen als we deze thema’s in de praktijk echt handen en voeten moeten geven. Kortom: tijd voor bezinning!

Wat is nu een betere plek voor bezinning en reflectie, dan een voormalige, spectaculair verbouwde kerk? Tijdens de partnerdag op donderdag 23 januari staan we stil bij de zin van het leven, pardon, de zin van de sector, en gaan we op zoek naar de vragen áchter de grote thema’s. Daarbij laten we ons inspireren door de bezieling van twee verfrissende denkende doeners: Jan Baarends en Fulco Treffers.

Jan Baarends is regiodirecteur bij SW Vastgoedverbetering. Zijn ambitie: "De sector liefdevol tegen de schenen schoppen. En vooral veel vaker vragen: waarom?" Fulco Treffers is eigenaar van stedenbouwkundig bureau 12N en onofficieel ontregelaar, met een specialisatie in bewonersparticipatie. "De status quo uitdagen en ontregelen: prima. Maar daarna dan wél weer alles inregelen."

Laat je inspireren, uitdagen, in onzekerheid brengen en vooral: denk mee!
Tussendoor boete doen voor begane zonden, of je twijfels opbiechten? Ook dat faciliteren we. Hoe? Daar kom je vanzelf achter.

We sluiten graag af met een drankje en klein hapje.
Per partner mogen er 2 personen aansluiten.

Aanmelden voor dit event?

details

Datum & tijd

Donderdag 23 januari 2020
14.30u - 18.30u


OnderwerpLocatie

Gulden Hart, Bakenbergseweg 72 Arnhem


Kosten

Gratis. De partnerdag is alleen voor Renda partners.

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren