Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Renda Event | Renda on tour bij de boer

Besloten Renda event 11 oktober 2023

Renda on tour bij de boer

Waar Nederland (stikstof)klem zit, komt innovatie om de hoek kijken: isolatie- en plaatmateriaal gemaakt van natuurlijke vezels. Een win-win-winsituatie. Goed voor de bouw, de boeren en het milieu. De bouw die de verduurzamingsslag kan maken, de boeren die een alternatief verdienmodel krijgen en een afname van stikstof en CO2 realiseren, wat dan weer de biodiversiteit en waterkwaliteit ten goede komt.

Tussen de boer als producent van vezelgewassen zoals Hennep en Sorghum en bouwers en corporaties als eindgebruiker van biobased bouwmaterialen mist nog een belangrijke schakel: de verwerker. Wie maakt van die vezelrijke planten het kant-en-klare eindproduct? Wat nou als de boer en de bouwer dit samen doen? Hoe ziet dit er dan uit?

Dat gaan we op 11 oktober met eigen ogen bekijken in onze Renda on tour. Bij de boer dus!


We verdiepen ons in de samenwerking tussen Derks Gewasbescherming, woningcorporatie Area, ontwikkelende bouwer Hazenberg en Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers. We krijgen een kijkje op het veld, houden de vezelrijke gewassen in eigen handen vast en brengen het hele proces van land tot pand in kaart.

Wil jij als bouwer of corporatie de omslag maken naar biobased materialen? Dan is deze tour een must-go. Trek je werkschoenen aan en ga mee on tour bij de boer!

Een voorproefje?

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, interactief en mooi event wordt. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan kun je tot maximaal een week van te voren kosteloos annuleren. Bij no show of  annulering in de week voorafgaand aan het evenement wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Woensdag 11 oktober 2023
13.30 - 17.30 uur


Onderwerp

Van land tot pand


Locatie

Derks Gewasbescherming in Volkel


Kosten

Gratis en alleen toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

Area, Hazenberg, Takkenkamp en Derks Gewasbescherming
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren