Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

VELUX toegetreden tot branchevereniging

31 augustus 2010

VELUX is het nieuwste lid van de branchevereniging Romazo Fabrikanten (rolluiken, markiezen en zonweringen). Gezamenlijk kunnen de partijen een belangrijke bijdrage leveren voor een bewuster toepassing met positieve effecten voor gezondheid en energiebesparing. Door bundeling van belangen is de bedrijfstak in staat zich professioneel te vertegenwoordigen.

“Wij zijn zeer verheugd deel uit te maken van een branchevereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie,” aldus Michel Kalis, commercieel directeur van VELUX Nederland B.V

.

Op dit moment spelen veel zaken op het gebied van onder andere duurzaam bouwen, verantwoorde materiaalkeuze in de bouw, voorschriften vanuit de overheid op het gebied van energiebesparing en subsidieregelingen. “Hierbij zullen de gesprekspartners vanuit de overheid en andere instanties eerder gehoor geven aan adviezen vanuit de branchevereniging, dan losse stemmen vanuit de branche.

Door deelname aan Romazo Fabrikanten wil VELUX haar kennis op het gebied van daglicht en natuurlijke ventilatie delen met de overige deelnemers. In Europa wordt ongeveer 40 procent van de totale energieconsumptie verbruikt door gebouwen. Door slimmer gebruik te maken van innovatieve, energiebesparende producten, zoals raamdecoratie, zonweringen en rolluiken, kan zowel in de winter als in de zomer enorm op energie worden bespaard,” volgens Kalis. “Dit betekent een verlaging van de energiekosten, een verhoging van het wooncomfort en minder uitstoot van CO2.”

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren