Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Tijdelijk extra subsidie

4 januari 2012

OTIB, het O&O-fonds voor de technische Installatiesector, biedt sinds 1 januari 2012 een aanvulling op de reguliere OSR regeling, genaamd OSR Duurzaam. Met deze regeling wil OTIB de scholing op het gebied Duurzaam stimuleren. De tijdelijke regeling zal gelden tijdens de kalenderjaren 2012 en 2013 en geldt onder andere voor de warmtepompcursussen van de Warmtepomp Academy.

De reguliere OSR regeling (Onderwijs Stimulerings Regeling) van OTIB geeft recht op een vergoeding van € 100,- per werknemer per jaar voor scholing. De aanvullende OSR Duurzaam geeft recht op € 200,- per werknemer per jaar extra, mits er een cursus is gevolgd die op de cursuslijst met Duurzame Cursussen van OTIB staat. Het totaalbedrag aan subsidie wordt daarmee € 300,- per werknemer per jaar voor een cursus in het thema Duurzaam.

Cursussen 

De Warmtepomp Academy verzorgt verschillende cursussen op het gebied van het ontwerpen en installeren van warmtepompen: individuele warmtepompen, collectieve warmtepompen, grondgebonden warmtepompen en lucht/lucht warmtepompen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren