Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

SEV steunt innovatief denken

28 maart 2011

Het programma Energiesprong van de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV) wordt partner van CorporatieNL bij het stimuleren van woningcorporaties om innovatief na te denken over energiegebruik. Door het partnerschap kan Energiesprong inhoudelijke bijdragen leveren en discussies aangaan bij het grootste weblog voor de corporatiesector. De deelnemers van CorporatieNL krijgen toegang tot ideeën, kennis en ervaringen die Energiesprong opdoet op het vlak van energie-innovatie.

CorporatieNL is het grootste onafhankelijke online platform dat medewerkers in en rond de corporatiesector verbindt. De groep vormt een professioneel netwerk, biedt interessante vacatures en is het multichannel platform voor kennisdeling. De ambitie van CorporatieNL is om onafhankelijk verder te groeien en haar deelnemers blijvend te bedienen met kwalitatief hoogwaardige informatie en interessante contacten.

Over Energiesprong

Energiesprong is een programma dat de SEV uitvoert in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Energiesprong zet met name in op het ondersteunen van concrete bouwprojecten met een hoge energieambitie en op het delen van de kennis en de ervaring van die projecten. Daarnaast worden ook andere middelen ingezet om een flinke stimulans te geven aan energie-innovatie in de bouw.

Jan Willem van de Groep, programmaregisseur bij de SEV: “Energiesprong gaat over de grote stappen op het gebied van energie en over de mensen die ambitieus zijn. Mij valt op dat de corporaties nog steeds, uitzonderingen daargelaten, een omslag moeten maken in het waarderen van hun voorraad: betaalbaarheid, aantrekkelijkheid en waardeontwikkeling van de woningen die er ook in 2030 nog steeds staan, is ontzettend belangrijk.”

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren