Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Probis Renovatie gelanceerd

18 januari 2011

Probis Renovatie is nieuwe software om renovatieprocessen te vereenvoudigen. Het programma brengt de processen tussen hoofdaannemer, onderaannemers en opdrachtgever in kaart. De nieuwe software is ontwikkeld door Kraan Bouwcomputing in samenwerking met BAM Woningbouw.

Het was voor BAM belangrijk dat de nieuwe software zou passen in de al bestaande softwaremodules. De software is op een aantal punten speciaal aangepast voor renovatie. Het renovatieproces is vaak heel specifiek voor verschillende woningen en moet dus individueel kunnen worden ingericht. De processen bij renovatie lijken op die van het normale bouwen, maar vragen om specifieke ondersteuning op de gebieden calculatie, administratie en procesaansturing.

Probis Renovatie is ook voor andere bedrijven beschikbaar. De nieuwe software heeft extra functionaliteiten waarmee grootschalige onderhouds- en renovatieprojecten begeleid kunnen worden. Het nieuwe programma werkt efficiënt en kan een flinke besparing opleveren in administratieve lasten.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren