Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Pilot ketensamenwerking

23 juni 2011

Woningcorporatie de Sleutels en BAM Woningbouw Den Haag hebben een overeenkomst voor ketensamenwerking met een officiële handtekening bezegeld. Het eerste project binnen dit verband is het groot onderhoud van 116 woningen binnen de wijkaanpak de Oude Kooi te Leiden.

De belangrijkste doelstellingen voor de Sleutels om voor ketenintegratie te kiezen zijn het verbeteren van de klanttevredenheid door het beperken van overlast; de efficiencyvoordelen en een optimale planning; en het vroegtijdig inzetten van marktkennis. Door ketensamenwerking ondervinden de klanten minder overlast. De doorlooptijd van de werkzaamheden aan hun woning is aanzienlijk verminderd. Daarnaast zijn tijdwinst en efficiencyvoordelen voor beide partijen de belangrijkste voordelen van deze samenwerking. Het realiseren van optimale prijs-kwaliteitverhouding voor de bewoners is het resultaat. Partijen delen de kansen en risico’s en maken gebruik van elkaars kennis. Het spreekt voor zich dat vertrouwen en transparantie het vertrekpunt van de samenwerking is.

Samenwerking

Na een succesvolle afronding van dit project is de doelstelling om de komende jaren diverse onderhouds- en renovatieprojecten onder ketensamenwerking te realiseren. Een gezamenlijke evaluatie met bewoners dient aan te tonen of de gestelde doelstellingen zijn gerealiseerd en de samenwerking een structureel karakter krijgt. De Sleutels bezit ruim 7600 woningen in Leiden en Voorschoten. BAM Woningbouw Den Haag is de renovatiepartner.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren