Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Overname Brabants onderhoudsbedrijf

6 maart 2012

Het Bossche familiebedrijf Moonen onderhoud & renovatie is sinds 29 februari 2012 onderdeel van Caspar de Haan uit Eindhoven. “Het ruim tachtig jaar oude familiebedrijf voorzag niet in een opvolger en zocht aansluiting bij een bedrijf met een soortgelijke visie en cultuur om de continuïteit van het bedrijf te garanderen”, aldus directeur Ad van de Wijdeven van Moonen.

Het is niet de eerste keer dat Caspar de Haan voor een dergelijke stap heeft gestaan. In de afgelopen vijftien jaar heeft het bedrijf al zes andere bedrijven overgenomen. “Behalve kennisdeling en innovatiekracht is het ook een belangrijke ontwikkeling in de regionale dekking, verbreding van het netwerk en een toename van het marktvolume”, stelt directeur Caspar de Haan van het Eindhovense bedrijf.

Caspar de Haan is een familiebedrijf dat in 1749 is opgericht. Inmiddels is de negende generatie in het bedrijf werkzaam. Het bedrijf uit Den Bosch is ruim 80 jaar oud. Beide bedrijven houden zich bezig met onderhoud en renovatie aan het vastgoed van woningbouwcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, beleggers en ziekenhuizen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren