Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Onderhoud woningen Capelle

27 januari 2011

Aan tweeduizend woningen in de wijk Schollevaar in Capelle aan de IJssel wordt de komende zes jaar groot onderhoud gepleegd door Woonteam+. Dit is een samenwerking tussen Ballast Nedam, Com-wonen en een aantal gekozen strategische partners. Peter van Dijk, directeur Ballast Nedam Bouw West en Margriet Drijver, bestuurder van Com-wonen, tekenden hiervoor 25 januari de raamovereenkomst ketenintegratie.

In de raamovereenkomst is de gezamenlijke visie op het partnerschap en de samenwerking beschreven. Ketenintegratie betekent dat de partners in een vroeg stadium al bij het bouwproces worden betrokken. Hierdoor zijn er direct besparingen, kwaliteitsverbeteringen en tijdwinsten gerealiseerd. De handtekening onder de contracten met de overige strategische partners is de volgende stap in de contractvorming voor Woonteam+. Het is belangrijk dat alle ketenpartners het eens zijn over de financiële uitgangspunten, de werkwijze en de bijbehorende gedrag- en cultuurverandering.

Woonteam+

De kans op succes van het project is groter doordat alle partijen vanaf het begin betrokken zijn bij Woonteam+. De ketenintegratie wordt begeleid door deskundigen van Deloitte Real Estate Advisory en de TU Delft.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren