Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Nieuw renovatieconcept CR+

30 september 2010

Tijdens een recente bijeenkomst in het ICSE te Eindhoven, is het renovatieconcept CR+ officieel gelanceerd. CR+ staat voor een conceptmatige en projectoverstijgende totaalaanpak om een wijktransformatie door te kunnen voeren, waarbij de individuele klant keuzemogelijkheden heeft.

De focus bij dit concept is om snel, met veel flexibiliteit en een gunstige prijs/kwaliteitverhouding meer Comfort, Ruimte (CR+) en een betere energieprestatie aan de bestaande voorraad van corporaties toe te voegen. Het effect van de aanpak wordt in beeld gebracht aan de hand van het waardeprofiel van de woning. In een  woningconfigurator kunnen de te nemen maatregelen vooraf worden gesimuleerd en gevisualiseerd.

Noord-Brabant

Het werkgebied van CR+ richt zich in eerste instantie op de provincie Noord-Brabant. Tijdens de kick off bijeenkomst in Eindhoven waren verschillende geïnteresseerde corporaties aanwezig. Jos Lichtenberg (foto), professor aan de TU Eindhoven en tevens dagvoorzitter kan desgewenst zorgen voor het monitoren van de eerste pilotprojecten.

CR+ is ontstaan uit een initiatief van het Netwerk Conceptueel Bouwen om conceptueel renoveren mogelijk te maken. Huybregts systeembouw, Jongeneel, Weijers Eikhout, MAT Afbouw en Feenstra Verwarming hebben gezamenlijk het initiatief opgepakt en het renovatieconcept met steun van Conceptueel Bouwen Nederland, BouwhulpGroep en Vibes verder uitgewerkt.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren