Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Naamwedstrijd voor gebouw

10 juni 2011

Het voormalige KPN-gebouw aan de Koelmalaan in Alkmaar krijgt een nieuwe naam. Een naam die past bij de nieuwe bestemming: het creatief bruisend hart van Noord-Holland Noord. Het wordt een duurzaam verzamelpand van bedrijven en instanties uit diverse branches. Er is één gemeenschappelijke overeenkomst: het Nieuwe Denken. Vandaar de oproep om een passende, originele naam te bedenken voor het gebouw.

Het pand biedt werkruimte aan een mix van professionals en starters die openstaan voor interactie, synergie, innovatie en kruisbestuiving. Mede-initiatiefnemer Jerry Breg van Titania Vastgoed: “Het project dat we hier gaan realiseren heeft als grote voorbeeld de Caballero Fabriek in Den Haag. Dit pand wordt het creatief, bruisend hart van Noord-Holland Noord.”

Inzenden

Tot 25 juni 2011 kan ieder een passende naam voor het pand inzenden, via www.new-name.nl. Meer dan één naam insturen mag, als de inzendingen maar origineel zijn, voorzien zijn van een motivatie en geen handelsnamen zijn. De jury kiest tien geselecteerde namen, waarna het publiek tot 6 juli kan stemmen om zo te komen tot de winnende naam. De winnaar krijgt een iPad 2.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren