Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Keurmerk voor Benchmark Bedrijfsproces

9 december 2009

Atriensis heeft voor haar Benchmark Bedrijfsproces het keurmerk Commissie Benchmarking gekregen. De Commissie Benchmarking van Aedes, die het Benchmark Bedrijfsproces onderzocht, oordeelde positief maar gaf een voorlopig keurmerk af voor één jaar.

Hoogleraren Speklé, Van der Schaar en Pheiffer van Aedes zeggen in het beoordelingsrapport van november 2009: "Daarnaast beoordelen de aan de Benchmark Bedrijfsproces deelnemende woningcorporaties hun ervaringen met Atriensis met gemiddeld bijna een acht." Verbeterpunten zijn echter de betrouwbaarheid van de voor, en in de benchmark gebruikte gegevens te vergroten.

 

De forse stijging van bedrijfslasten in het afgelopen decennium brengt veel maatschappelijke onrust teweeg. Investeringsruimte slinkt en een verklaring blijft meestal achterwege. De Benchmark Bedrijfsproces van Atrienis verschaft inzicht in welke aspecten van de bedrijfsvoering de stijging van bedrijfslasten veroorzaken. Daarnaast wordt duidelijk hoe de lasten zich verhouden tot andere corporaties en welke gerichte maatregelen zinvol zijn voor het bedrijf.

 

Om voor een definitief keurmerk Commissie Benchmarking in aanmerking te komen, dient binnen een jaar een herbeoordeling plaats te vinden.

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.
Ga je mee op First Date?

Laat je verleiden!
Kom naar onze First Date op:
3 feb 15.30u.

Gratis webinar

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren