Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Inventarisatie tegen budgetoverschrijding

9 november 2010

Om te voorkomen dat woningcorporaties het onderhoudsbudget overschrijden, introduceert Repair Care een nieuwe dienstverlening: 100% inventarisatie. Door een grondige inspectie van al het geveltimmerwerk, voorafgaand aan de uitvoering, ontstaat een compleet beeld van de status van een project. Hierdoor verloopt het project efficiënt, verminderen de faalkosten en met name het aantal ‘verrassingen’.

Met 100% inventarisatie biedt Repair Care is een volledige inspectie van al het geveltimmerwerk binnen een project met als resultaat vrijwel 100 procent zekerheid over de status van het houtwerk. Alle bevindingen worden in een rapport in kaart gebracht, welke als basis voor de projectleider van de woningcorporatie en de calculator van het schildersbedrijf dient. Het doel is om het project zo effectief mogelijk te laten verlopen, geen faalkosten te hebben en de overlast voor bewoners en omwonenden zo veel mogelijk te beperken.

In 2010 zijn reeds meer dan 40 projecten uitgevoerd met 100% inventarisatie, die zonder noemenswaardige overschrijding zijn afgeleverd.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren