Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Ict-systeem voor corporaties

2 maart 2011

Om het proces rondom reparatieverzoeken te optimaliseren en inzicht te krijgen in de samenhang tussen de verschillende stappen binnen dit proces, gebruiken Woningstichting Wageningen en Tablis Wonen het digitale systeem Corporatie Cloud. Met dit systeem kan over organisatiegrenzen heen worden gewerkt, worden klanten sneller geholpen en kunnen klanten per processtap proactief op de hoogte worden gehouden. De corporaties zijn de eerste in Nederland die gaan werken met Coporatie Cloud.

Een groot voordeel van het systeem is dat de corporaties nu hun aannemers op hun prestaties kunnen monitoren. Daarnaast is voor de corporaties winst te behalen in het feit dat zij een eerste stap hebben gezet richting procesgericht werken, en zij nu in staat zijn om hun proces te meten en te verbeteren. Corporatie Cloud is een BPM-platform van NCCW dat ict-oplossingen levert voor de sociale en commerciële vastgoedmarkt.

In 2010 heeft NCCW de Corporatie Cloud geïntroduceerd. Via dit platform kunnen corporaties hun processen vanuit meerdere systemen via webservices in één gebruikersinterface afhandelen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren