Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Gouden Piramide 2011

4 februari 2011

Kandidaten kunnen projecten inschrijven voor de Gouden Piramide 2011. In aanmerking komen dit jaar gerealiseerde projecten uit de gebiedsontwikkeling, waarvan de totstandkoming en het eindresultaat een toonbeeld zijn van de bijzondere rol die inspirerend opdrachtgeverschap bij het ontwerp- en bouwproces kan spelen.

Voor de jaarlijkse prijs kan elke opdrachtgever in Nederland in aanmerking komen. De beloning voor de winnaar bestaat uit een trofee en een bedrag van € 50.000,-. Daarnaast worden de beste projecten beschreven en geïllustreerd in een boek, en zendt de AVRO documentaires uit over de genomineerde opdrachtgevers en hun project.

Inschrijven

De Gouden Piramide is een prijs van de rijksoverheid voor inspirerend opdrachtgeverschap in de architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, infrastructuur en ruimtelijke ordening. De prijs is een initiatief van de ministeries van I&M, BZK, OCW en EL&I. Inschrijving moet altijd door de opdrachtgever zelf geschieden. De inzendtermijn sluit op vrijdag 11 maart 2011 om 17.00 uur. Het inschrijfformulier is te vinden op de Gouden Piramide.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren