Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Geslaagde eerste editie van vakbeurs Renovatie

15 maart 2012

De eerste editie van de vakbeurs Renovatie is positief ontvangen. De beurs voor renovatieoplossingen in de bouw werd met een 7 door de exposanten gewaardeerd. Vooral het hoge niveau van het bezoek zorgde voor tevreden gezichten bij de exposanten. 80 Procent van de bezoekers was namelijk eind-, medebeslisser of adviseur in het aankoopproces bij het bedrijf waar ze werkzaam zijn.

Richard Butter, projectmanager van Renovatie: “Iedereen richt zich nu op renoveren. Er is veel animo voor het onderwerp en de mensen hier zijn enthousiast op zoek naar oplossingen. Ook het animo voor beursdeelname was groter dan verwacht. Over twee jaar zullen we dan ook de halcapaciteit vergroten. Dat gaan we bij de volgende editie, 8 tot en met 10 april 2014, doen. 80 Procent van de bezoekers heeft in ieder geval de intentie uitgesproken om dan weer te komen.” De vakbeurs Renovatie was 6 tot en met 8 maart in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Voorschrijvers

Een groot gedeelte van de 7.536 bezoekers bestond uit voorschrijvers. Butter: “We willen een beurs neerzetten waar op hoog niveau zaken wordt gedaan met de juiste mensen binnen relevante bedrijven en organisaties. Vandaar dat wij ook een uitgebreid inhoudelijk programma hebben samengesteld in samenwerking met Kingspan, Renda (dat ook een beursreportage heeft gemaakt) en de BouwhulpGroep voor woningcorporaties, vastgoedbeheer, aannemersbedrijven of ontwerp- of adviesbureaus. 44 Procent van de bezoekers was afkomstig uit deze hoek. In totaal werden er 18.087 concrete vervolgafspraken gemaakt tijdens Renovatie.”

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren