Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Fusieorganisatie krijgt managementteam

24 april 2012

De voorlopige Raad van Toezicht i.o. heeft het managementteam van de fusieorganisatie KEI, Nicis Institute, Nirov en Sev bekend gemaakt. De fusieorganisatie krijgt een managementteam met vijf leden. Het fusieproces wordt begeleid door een kwartiermaker. De geplande fusiedatum blijft 1 juli 2012.

Het managementteam bestaat uit vier businessunitmanagers en een hoofd bedrijfsvoering te weten: Lex de Boer, de huidige directeur van SEV, gaat in de nieuwe kennisorganisatie het team experimenten aansturen, Jos Koffijberg, hoofd onderzoek bij het Nicis Institute, neemt de leiding over de unit onderzoek, Agaath Grootjans, controller bij Nirov, is verantwoordelijk voor bedrijfsvoering, Christine Oude Veldhuis, directeur bij Nirov, geeft leiding aan de unit professionaliseren en Olof van de Wal, directeur van KEI, gaat de businessunit ontwikkelen & verbinden leiden.

Nieuwe situatie

De Raad van Toezicht i.o. en de huidige besturen hebben unaniem gekozen voor de samenstelling van het team. Na het vertrek van beoogd directievoorzitter Rodney Weterings ontstond een nieuwe situatie. Met een manager uit vier organisaties is het mogelijk om snel de benodigde stappen in de fusie te zetten en de beoogde planning aan te houden. De fusieorganisatie presenteert naar verwachting 1juli 2012 het programma en de visie op stedelijke- en regionale ontwikkeling.

Kwartiermaker

Als kwartiermaker is Lex van den Ham aangesteld. Hij begeleidt het fusieproces en is verantwoordelijk voor de werving van een nieuwe algemeen directeur. Dit zal begin 2013 gebeuren. Lex van den Ham is momenteel vice-president public and health bij Capgemini Consulting. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen diverse ministeries. Hij was onder meer Directeur Generaal ‘Andere Overheid’.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren