Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Enquête-uitslag omtrent benoeming Aedes-voorzitter

8 mei 2009

De heer Calon is recent gekozen tot nieuwe voorzitter van branchevereniging Aedes. Met een kleine meerderheid waren de aangesloten corporaties akkoord met zijn benoeming. Discussie was het salaris van de heer Calon voor 3 dagen werkzaamheden verrichten. De recente ontwikkelingen omtrent de afkoopsom van de heer Van Leeuwen heeft Aedes ook niet veel goeds gebracht. Vastgoedjournaal.nl heeft daarom een landelijke enquête gehouden omtrent de benoeming van de heer Calon.

Vastgoedjournaal.nl dat met enige regelmaat het sentiment meet binnen de vastgoedsector, heeft een enquête voorgelegd aan circa 900 corporatielezers van haar website. De vraag was simpel: bent u het

eens

oneens

 

UITSLAG LANDELIJKE STEMMING CALON BENOEMING.

 

In totaal hebben we 921 mails verzonden en daarop zijn 212 reacties binnengekomen.

  

1.

Welke vragen zijn er voorgelegd

We hebben slechts één vraag gesteld, namelijk: Bent u het eens met deze benoeming? 

 

2. Onder welke doelgroep is de enquête verspreid

De vraag is verspreid onder meer dan 900 personen werkzaam bij corporaties

 

3. Waarom dit onderzoek

Vastgoedjournaal.nl laat de vastgoedbranche aan het woord over actuele onderwerpen. Door het grote bereik van de database is Vastgoedjournaal.nl in staat om vraagstellingen bij een breed publiek voor te leggen. 

 

Vastgoedjournaal.nl meet het sentiment binnen de vastgoedsector. De uitkomsten geven direct het gevoel / mening / kennisgeving van de branche weer. Vastgoedjournaal.nl neemt zelf geen stelling in over haar onderzoeken.

 

4. Quote John Kerkhoven directeur Vastgoedjournaal.nl

"

 

De uitslag van dit onderzoek is niet een verrassing voor ons. Zoals het ook voor vele anderen geen verrassing zal zijn. Als onafhankelijk medium binnen de vastgoedsector is het belangrijk om een bepaald onderbuikgevoel zwart op wit te krijgen. Zodoende hebben wij deze casus voorgelegd aan de corporatielezers van ons online magazine.

 

Terecht of onterecht, dat laat ik even in het midden. Zelf zie ik Calon als een degelijk bestuurder, die is opgewassen tegen de opdracht die hij heeft aanvaard. Maar de uitslag van onze mini-enquête vind ik op zijn minst opmerkelijk. Het zegt in mijn ogen in ieder geval één ding: Calon moet zich voor veel mensen in de sector nog stevig bewijzen."

 

5. Een aantal reacties uit de branche

5A

5B

5C

5D

5E

5F

5G

 

Uitslag:

184 tegen de benoeming.

28 vóór de benoeming.

 

Conclusie:

De enquête geeft aan dat 87% van de reacties negatief is.De enquête geeft aan dat 13% van de reacties positief is.De enquête geeft aan dat 23% van de ondervraagden een reactie heeft gegeven.De enquête geeft aan dat 77% geen behoefte had een reactie te geven. 

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren