Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Cursussen voor woningcorporaties

18 oktober 2011

DWA biedt een reeks cursussen aan die zich specifiek richten op woningcorporaties. De insteek van dit cursusaanbod is kennis op te doen rond de realisatie van duurzaamheidsbeleid binnen woningcorporaties.

Woningcorporaties lopen bij het uitvoeren van duurzaamheidsbeleid nogal eens tegen vragen aan, bijvoorbeeld: welke maatregelen leveren daadwerkelijke besparingen op? Hoe financier ik woningverbeteringen? Wanneer is de keuze voor een warmtepomp zinvol? Hoe werk ik in stappen naar labelverbetering? In een vijftal cursussen wordt ingegaan op deze vragen. Zo kunnen medewerkers van corporaties zich onder meer laten bijscholen op het gebied van strategische verduurzaming van het woningbestand, duurzame renovatie, de inzet van warmtepompen en toetsing van de EPC.

Theorie en praktijk

De ontwikkelde cursussen bieden inzicht in de theorie, praktijk, recente technieken en relevante ontwikkelingen. Discussies en praktijkopdrachten zorgen voor een interactieve setting. Concrete praktijkvoorbeelden en lessons learned inspireren om direct aan de slag te gaan. De cursussen zijn de volgende:  

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren