Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Bouwkundetrainees bij woningcorporatie

9 december 2010

09/12/2010 - Woningcorporatie Ymere gaat de komende twee jaar zes trainees bouwkunde begeleiden. In een programma van totaal twee jaar doen zij in drie keer acht maanden kennis op binnen het werkveld bij verschillende afdelingen van Ymere. Zo groeien ze in hun vakgebied, zegt de woningcorporatie.

Volgens Ymere is het belangrijk om juist nu, ten tijde van crisis, in talent te investeren om ook de toekomst zeker te stellen van goed personeel in de branche. Zowel voor de woningcorporatie als voor trainees biedt het kansen in de praktijk van alledag, vindt Ymere. De afgestudeerden zijn vanwege de technologische ontwikkelingen en nieuwe media opgegroeid met een nieuwe wijze van communiceren en leren, en ze beschikken over de laatste theorie op hun vakgebied. Ook hebben zij vaak een verfrissende kijk op hedendaagse problemen.

De trainees draaien gewoon mee op de afdeling en wisselen elke acht maanden van werkplek. Ze krijgen de kans om verrijkende ervaringen op te doen in dagelijks beheer en onderhoud maar ook in advisering of grootschalige projectmatige verbeterings- en herstructureringswerken. Gedurende drie periodes van acht maanden werken ze in beginsel elke periode in een ander bedrijfsonderdeel, zodat ze het bedrijf goed leren kennen. Na twee jaar eindigt het contract en kunnen de trainees met de nodige bagage verder met hun carrière, binnen of buiten Ymere. 

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren