Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren

26 maart 2012

Archidat heeft in samenwerking met 21 producenten en leveranciers een handboek met renovatiedetails ontwikkeld. Deze BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren bevat meer dan 140 unieke bouw- en referentiedetails van hoogwaardige bouw- en renovatieproducten.

Het renoveren van bestaande woningen krijgt steeds meer aandacht. Een goed ontwerp en voorbereiding zijn van essentieel belang voor het eindresultaat. Als handig hulpmiddel voor de renovatie van deze woningen geeft Archidat een speciaal handboek uit: de BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren. Dit handboek bevat meer dan 140 unieke bouw- en referentiedetails van 21 producenten en leveranciers van hoogwaardige bouw- en renovatieproducten.

Details

De details zijn ontwikkeld door Archidat in samenwerking met de betreffende toeleveranciers en gaan in op alle belangrijke Nederlandse bouwperiodes, te weten: vooroorlogs, vroeg-naoorlogs, woningnood en energiecrisis. De 140 bouwdetails die in het handboek zijn opgenomen voldoen stuk voor stuk aan de actuele inzichten op het gebied van duurzaam en energiezuinig renoveren. Speciale aandacht hierbij gaat uit naar hoogwaardige isolatie van de buitenschil, koudebrugonderbrekingen en luchtdichte aansluitingen. Het handboek is een absolute must voor iedere wooncorporatie, architect, ingenieur, adviseur en aannemer. Tijdens Building Holland 2012 wordt deze BouwdetailWijzer gratis verstrekt aan bezoekers van de Archidat & Bouwformatie stand.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren