Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

220 projecten Dag van de Bouw

27 mei 2011

Zaterdag 28 mei worden tijdens de Dag van de Bouw in totaal 220 bouwlocaties opengesteld voor het grote publiek. Organisator Bouwend Nederland is “meer dan tevreden” over het aantal openstelde projecten.

“Vorig jaar waren er wat meer opengestelde projecten, maar zoals iedereen weet is de bouw nog niet uit het economische dal geklommen. Er wordt op dit moment beduidend minder gebouwd dus zijn er ook minder bouwlocaties die geschikt zijn voor een open dag”, aldus Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland. “Toch zijn we zeer tevreden met 220 deelnemende projecten. Wat nog belangrijker is, alle sectoren van de bouw zijn vertegenwoordigd. Nieuw- en verbouw, renovatie, infra, restauratie en combinaties daarvan.”

De deelnemende bedrijven zijn verspreid door heel Nederland. Brinkman: “De dag heeft tot doel om het grote publiek de vele positieve kanten van de bouw te laten zien. Voor Bouwend Nederland is daarom de verscheidenheid van projecten en spreiding van de projecten over het land belangrijk. Ook het initiatief zelf draagt bij tot een positief beeld over de sector; de bouw zegt niet alleen open en transparant te zijn, maar voegt de daad bij het woord.”

De Dag van de Bouw vindt dit jaar voor de zesde maal plaats.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren