Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home /

Nieuwe circulaire initiatieven

do 2 apr 2020

Juist deze tijden van quasi-quarantaine zijn ideaal om na te denken over nieuwe initiatieven. En hoe maak je van die initiatieven een succes?

Ook wij hebben een nieuw initiatief. In plaats van één Dag van de Circulariteit hebben we het opgesplitst in twee delen. Op 16 april gaan we voor het eerste deel digitaal van 10.00u tot 12.00u, samen met Rob van Gijzel en Bernice Kamphuis. Rob vanuit zijn visie en ervaring als oud-burgemeester van Eindhoven en Bernice vanuit haar ervaring als succesvol initiatiefneemster.

Uiteraard vinden we kennisdeling heel belangrijk. Het liefst op een interactieve manier. Dat doe je toch het beste door fysiek samen te komen. Op een later moment dit jaar zullen we fysiek samenkomen, waarbij we ingaan op concrete voorbeelden van circulariteit en in kleine groepen de discussie aanzwengelen over hoe jij dit binnen jouw organisatie voor elkaar krijgt.

We hebben Rob en Bernice alvast bij elkaar gezet (toen ze nog geen 1,5m afstand hoefden te houden) om te praten over hoe je zorgt dat je met jouw initiatief niet steeds voor een gesloten deur staat. Wat vind jij van hun ideeën? 

Meer weten over de Dag van de Circulariteit en het verhaal van Rob en Bernice? Kijk dan op www.renda.nl/dagvandecirculariteit

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren