Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Energieproeftuin in Zwolle

Open Event 12 oktober 2017
Helaas is dit event inmiddels volgeboekt. Wij hebben nog enkele plekken vrij voor corporatiemedewerkers. Dit om te voorzien in een geschikte mix van aanwezigen. 

 

In de verduurzamingsroute van woningcorporatie deltaWonen ligt de eerste stip op de horizon in 2023, dan moet het bezit van plusminus 15.000 eenheden een label A of B hebben. Vervolgens gaat de Zwolse corporatie de volgende stap zetten richting een energieneutrale woningvoorraad. Maar hoe doe je dat? Dat voorsorteren? En hoe daag je de marktpartijen uit je daarbij te helpen?

Om een vliegende start te maken start deltaWonen dit najaar met opdrachtnemer Trebbe met de Energieproeftuin, een pilot waarbij de corporatie verschillende energiebespaarders en energieopwekkers gaat testen bij bestaande sociale huurwoningen. Die techniek is in combinatie innovatief, maar afzonderlijk niet altijd uniek. Daarom worden op zes verschillende woningblokken verschillende combinaties getest om zo tot de beste combinatie te komen. Daarbij maakt de corporatie gebruik van vier, voor haar belangrijke, pijlers: energiebesparing, -opslag, -opwekking en bewustwording. Tijdens het Rendakaffee op 12 oktober presenteert deltaWonen de Energieproeftuin en laat ze zien welke stappen zij zet op de verduurzamingsroute.

Kennis en innoverend vermogen

Partner Trebbe op haar beurt geeft een kijkje in de samenwerking met de corporatie. Een samenwerking waarinTrebbe is uitgedaagd om haar kennis en innoverend vermogen in te brengen.

Aanmelden voor dit event?

details

Datum & tijd

Donderdag 12 oktober 2017
13.30 - 17.30


Onderwerp

De energieproeftuin van DeltaWonen


Locatie

Delta Wonen, Veerallee 30, Zwolle


Kosten

Dit event is gratis voor Renda-leden, partners en genodigden

In samenwerking met

Trebbe, DeltaWonen
Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren