Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Milieulabel schilderprojecten in gebruik

30 oktober 2018

Renda-partners Gebroeders van der Plas, Roza Vastgoedonderhoud, Caspar de Haan en De Variabele werken als een van de eerste bedrijven in Nederland met het 'Milieulabel Schilderprojecten'. Met dit label krijgen klanten inzicht in de duurzaamheid en milieubelasting van verf, transport en het uit te voeren onderhoud.

In totaal zijn er zes bedrijven die werken met het milieulavel. Medewerkers volgden daarvoor een speciale training Milieulabel. Het milieulabel is ontwikkeld op basis van verschillende Nederlandse en Europese studies en bevat inmiddels ruim 320 verfproducten in de database. Met een score tussen A t/m G maakt het milieulabel de footprint van een schilderproject inzichtelijk.

Het ‘Milieulabel Schilderproject’ werd vorig jaar door OnderhoudNL geïntroduceerd. Bij opdrachtgevers bestaat soms twijfel over de daadwerkelijke milieuprestatie van bedrijven die claimen dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Met behulp vann het milieulabel kan deze twijfel worden weggenomen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren