Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Met de pumps in de modder

28 oktober 2019

Ellen Bettonville, Marjet Westervoorde en Caroline Bax runnen samen het vrouwenbedrijf ladies@work, gespecialiseerd in bewonerscommunicatie. Aan de hand van het welkomstinterview stellen ze zich graag voor aan het Renda netwerk.

1. Wat is ladies@work voor bedrijf?

Wij zijn een team van creatieve en betrokken vakvrouwen. Ieder is goed ingevoerd in de communicatievraagstukken die spelen bij renovatie- en onderhoudsprojecten en duurzaamheidsprogramma’s. Alle ladies spreken de taal van de bewoner, de corporatie en het bouwbedrijf.

ladies@work ontwikkelt niet alleen plannen maar voert ze ook uit. Wij zeggen wel eens: ‘wij staan met onze pumps in de modder.’ Onze opdrachtgevers zijn positief over onze integriteit, onafhankelijke positie, methodische en creatieve aanpak.

2. Welke van de Renda-thema's vinden jullie het belangrijkst en waarom?

Wij worden blij van lange samenwerkingsvormen, kwalitatief goede uitvragen en integrale businesscases. Het wordt dan makkelijker om experimenten aan te gaan, nieuwe werkwijzen uit te proberen en creatieve invalshoeken te ontdekken. Dit komt het aanbod richting bewoners ten goede en de bewoner is toch voor wie wij het allemaal doen. Dit zijn dan ook de thema’s die wij omarmen.

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit?

In ons 10-jarig bestaan hebben wij meer dan 200 projecten en trajecten gerealiseerd. Alle kennis hebben wij geborgd en delen wij. Daar profiteren onze opdrachtgevers en partners van. Wij evalueren continu onze processen waardoor onze performance verbetert. ladies@work is een van de spelers in de sector die het vak van bewonerscommunicatie en –participatie tot een hoger niveau heeft ontwikkeld.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat moet de sector beter doen?

Wij geloven niet in één duurzame oplossing maar meer in een mix van mogelijkheden. In onze optiek zijn er meerdere wegen die naar Parijs leiden. Concreet moet het om mensen gaan en niet om stenen. Mensen willen niet gepamperd worden maar gefundeerd kunnen kiezen. Dit moet toch mogelijk kunnen zijn? Onze droom is dichtbij. De bewoner pakt regie voor zijn/haar woning, maakt keuzes, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek, feiten en financiële haalbaarheid. Samen als sector kunnen wij dit mogelijk maken.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Ons motto is:
“Bij elkaar komen is een begin,
bij elkaar blijven is vooruitgang,
met elkaar samenwerken is succes.”

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren