Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Renda Event | Managerloze organisatie

Besloten Renda event 29 februari 2024

Tiwos is nu 1 jaar managerloos aan het werk. Waar is de corporatie uit Tilburg in dit eerste jaar tegenaan gelopen? En anderzijds: wat levert het op om met zelfsturende teams te werken? Transitieleider Rachida Oucheikh neemt ons op een interactieve manier mee in het afgelopen én komende jaar.

In deze ‘tussenfase’; de fase tussen het oude Tiwos met managers en de fase waarin ze volledig samensturend zijn, is de veranderkracht het sterkst. Collega’s leren hoe om te gaan met veranderingen en proberen dingen uit, waarbij fouten maken mag. Ben jij benieuwd naar wat het tot nu toe oplevert en wat de uitdagingen zijn? Een tipje van de sluier, het werkgeluk van de collega’s is gestegen en hier vast een beleving van collega’s:

  • “Ik was eerst sceptisch, maar dit past me als een jasje”
  • “Ik krijg vertrouwen op voorhand als cadeautje, erg stimulerend”
  • Het brengt groeipijnen met zich mee”


Wil jij meer verantwoordelijkheid en eigenaarschap om te doen wat nodig is? Laat je dan inspireren en ontdek hoe je beweging kunt creëren in je eigen organisatie.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, interactief en mooi event wordt. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan kun je tot maximaal een week van te voren kosteloos annuleren. Bij no show of  annulering in de week voorafgaand aan het evenement wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Donderdag 29 februari 2024
9.00 - 12.00 uur


Onderwerp

Managerloze organisatie


Locatie

Tiwos, Tilburg


Kosten

Gratis en alleen toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

Tiwos
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren