netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Knauf neemt BoWall over

ma 20 maa 2017

Knauf heeft per 10 maart 2017 Renda-partner BoWall overgenomen. Knauf en BoWall zijn een logische combinatie. BoWall is geen bedrijf maar een product dat is ontstaan uit een samenwerking van Knauf, Technische Unie en Bohebiflex. Sinds 2011 is Knauf sales partner van BoWall.

BoWall is een ‘slimme installatiewand’. Het concept wordt gebruikt in onder andere zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, woningen en kantoren. Als de functie van een ruimte verandert, kunnen E- en W-installaties in de wand worden geplaatst of aangepast aan nieuwe gebruikerswensen. Snel, gemakkelijk en kostenefficiënt.

De aankoop van BoWall is voor Knauf een belangrijke stap in de integratie van afbouw en inbouw van installaties. Knauf heeft de ambitie om het systeem naar de volgende fase van ontwikkeling en integratie te brengen. Knauf gaat BoWall in de komende periode breed uitrollen in combinatie met nieuwe en reeds bestaande Knauf wanden. Knauf gaat BoWall ook internationaal in de markt zetten. BoWall blijft in Nederland naast Knauf ook via de Technische Unie verkrijgbaar.

Reacties

Copyright 2018 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren