Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Eerste Hulp bij Renoveren

6 september 2021

Het Renda netwerk bestaat uit toppers die allemaal met hele gave dingen bezig zijn. En als we daar toch mee bezig zijn: waarom helpen we elkaar niet verder op weg? Hiervoor willen we onze LinkedIn groep Eerste Hulp bij Renoveren inzetten.

Het doel van de LinkedIn groep is om onze leden élkaar te laten helpen op basis van vragen die bij jullie leven. Een plek om laagdrempelig met elkaar in contact te komen en elkaar vooruit te helpen.  Het Renda netwerk bestaat uit toppers van corporaties, vastgoedonderhoudsbedrijven, (onder)aannemers, leveranciers, architecten, adviesbureaus, ZZP’ers, overheden en nog veel meer. Van marketingmanagers tot renovatiespecialisten en van projectmanagers tot duurzaamheidsexperts. Iedereen is welkom om zijn uitdagingen en dromen te delen.

Durf te vragen

Heb je binnen je project een probleem waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken? Ben je op zoek naar een extern iemand die je kan helpen bij een vraagstuk? Of wil je op een ander vlak het wiel niet opnieuw uitvinden en graag leren van anderen? Durf te vragen! Elke week is er gelegenheid om jouw vraag te stellen in de LinkedIn groep. Uiteraard nodigen we ook van harte uit om actief deel te nemen en vragen van anderen te beantwoorden. Zo helpen we elkaar allemaal weer een stap verder.

Kortom: zoek de verbinding op en ga in gesprek met anderen uit het Renda netwerk!

Ga naar de LinkedIn groep.

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren