Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Duurzaamheid, who cares?

19 september 2019

Ik wil een duurzaam leven – Hans (72)

Wij zijn SOR, een Rotterdamse categorale woningcorporatie voor ouderen (50+). Wij hebben een opdracht van de overheid om ons vastgoed technisch te verduurzamen, maar u denkt toch niet dat een 70-plusser zit te wachten op gevelisolatie, zonnepanelen, of HR++ glas?

Nee, onze ouderen willen een duurzaam leven. Hans (72) is een van onze bewoners en ondanks dat Hans geeft om het milieu en een gezonde planeet voor zijn kleinkinderen wil hij ook een gezond en comfortabel leven. Hans wil vitaal blijven, wil zich veilig voelen en wil een sociaal rijk leven. Kortom er toe doen! 

Wij vinden het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de behoefte van Hans samen met hem in te gaan richten. Tijdens onze workshop op de Dag van de Bewoner gaan we met u de dialoog aan hoe we Hans en deze doelgroep beter kunnen bereiken. Wat hebben zij nodig en wat kunnen wij voor hen betekenen?

Dag van de Bewoner

Deze sessie is onderdeel van de Dag van de Bewoner, die we op 14 november organiseren. Lees meer over dit evenement op www.dagvandebewoner.nl

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren