netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

De Alliantie en gemeente Breda aan de slag met lokale routekaart

di 4 sept 2018

Stichting W/E adviseurs ontwikkelde samen met de Woonbond, VNG, RVO, VGV&D en Aedes de 'Lokale Routekaart naar CO2-neutraal', die corporaties, gemeenten en huurders ondersteunt bij het verduurzamen van de woningvoorraad. De Lokale Routekaarten naar een CO2-neutrale woningvoorraad bieden de betrokken spelers een goed overzicht en inzicht in hun verduurzamingsopgave.

De routekaarten nemen belemmeringen weg en bieden vertrouwen over te gaan tot actie. Zo past de gemeente Breda de Lokale Routekaart toe in nauwe samenwerking met corporaties en huurders. Ook woningcorporatie de Alliantie is met de Lokale Routekaart aan de slag gegaan: ‘We weten nu exact welke ingrepen, waar en wanneer CO2 reduceren’, aldus manager Fred Jak.

Woningcorporatie de Alliantie heeft ambities om in 2050 CO2-neutraal te zijn en heeft de Routekaart CO2-neutraal 2050 van Aedes met ‘eindbeelden’ ingeleverd. Hoe nu hiermee aan de slag? Een forse uitdaging, waarbij W/E adviseurs ondersteunde om dit stapsgewijs en gedetailleerd samen met de Alliantie verder uit te werken.

Lees het volledige artikel op de website van Renda-partner W/E adviseurs

Reacties

A.C.Pover doof - Netherland Universal Fireworks Association (Pyrotechnia) 06 september 2018 21:28

Hallo U Ik hoop wat hoe beter zoek mij huurder huis? Ik ben doof en dove gebarentaal uw wil graag help een hulp tolkdienst opgeven? Ik wil graag routekaart krijgen? Ik ben kan zorg wat uw vraag? Groeten; Corrie Pover

jacqueline Dortmans - Area 04 september 2018 16:31

Ben benieuwd hoe deze kaart eruit ziet en hoe deze werkt.

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren