netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Open EventDag van de Circulariteit Online

2 juli 2020

In ‘normale’ omstandigheden was onze Dag van de Circulariteit al afgelopen. Maar nu zitten we nog volop in het (online) programma. Heb jij dus even geluk dat je zo kunt instappen in ons circulariteitsavontuur!? 

Ga jij mee op avontuur? We sturen acht verschillende items digitaal naar je toe. Hoe leuk is het om on demand een kijkje te nemen in het thema circulariteit? Kijk wanneer het jou uitkomt; in de zon, in je thuiskantoor of misschien wel weer een keertje op kantoor. Kijk voor het volledige programma en verzeker jezelf van een plekje op www.renda.nl/dagvandecirculariteit

Op 16 april vond er een Webinar plaats, waarbij we in gesprek gingen met Kamphuis en Van Gijzel.

Aanmelden

Als deelnemer ontvang je acht online video’s on demand. Ook heb je toegang tot de bijeenkomst op 2 juli van 15.00 tot 18.00u in Dome-X Oss. Kosten voor dit complete circulariteitsavontuur zijn 245 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 395 euro voor niet-leden. Je kunt je aanmelden op www.renda.nl/dagvandecirculariteit
Heb je vragen? Om ervoor te zorgen dat je meteen bij de juiste persoon terecht komt kun je ons het beste even bellen op 073-2051010.

Het kan natuurlijk dat je het nog niet prettig vindt om 2 juli naar de fysieke afsluiter te komen. Dat begrijpen we. Daarom is het ook mogelijk alleen het online gedeelte te volgen. Kosten hiervoor zijn 195 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 345 euro voor niet-leden. Schrijf je dan hieronder in.

Facturatie vindt begin juli plaats. Het bedrag is afhankelijk van wel/geen compleet lidmaatschap of partnerschap en van de keuze in alleen online of online inclusief fysieke bijeenkomst. Afmelden voor de fysieke bijeenkomst is mogelijk, tot 29 mei. Afmelden voor de online items is niet meer mogelijk, na aanmelding ontvang je van ons namelijk alle items.

details

  • Tijd On demand tot 2 juli
  • Locatie Waar jou uitkomt, on demand
  • Kosten 195 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap / 345 euro voor niet-leden.

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren