netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Besloten Renda eventCollege Café - Hartverwarmende initiatieven

28 mei 2020

Eén keer in de maand organiseren we een College Café: een informele online middagborrel (lekker met een drankje erbij) met een inhoudelijk tintje.

Het eerstvolgende café vindt plaats op 28 mei van 15.30u tot 16.30u. Dit keer gaat het over hartverwarmende initiatieven. De Coronacrisis heeft ons anders laten denken. We zijn door ups en downs gegaan. Ook zijn we weer bewuster geworden. Wat een leerproces is deze periode! Nu de maatregelen weer langzaam soepeler worden, is het goed om stil te staan bij de vraag: wat leren we uit de intelligente lockdown? Welke creatieve initiatieven hebben we al voor de bewoners gedaan? Op welke manier kunnen we deze creatieve ideeën voortzetten? Want het gevoel van saamhorigheid willen we vasthouden!

We willen in dit College Café van elkaar leren. We denken allemaal veel na over de coronatijd en hoe hiermee om te gaan. Hoe leuk om dit nu met elkaar te delen zodat we samen stappen kunnen maken?

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina. Dan zorgen wij dat je een toegangslink krijgt waarmee je deel kunt nemen. Tot 28 mei!

details

  • Tijd 15.30u
  • Locatie Online
  • Onderwerp Hartverwarmende ideeën
  • Kosten Gratis voor partners en leden

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren