netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Kennisplatform Cement viert feest!

di 12 maa 2019

Cement, het kennisplatform van en voor de constructeur, viert dit jaar zijn 70 jarig bestaan. Cement is één van de merken van Aeneas Media, naast Renda, Ruimte en Wonen, Betoniek en Energie+. Voor dit jubileum komt Cement met een speciale editie van het vakblad. De nieuwe vormgeving, speciale inhoud en interessante interviews maken van deze editie een collectors-item.

Het is mogelijk om jouw felicitatie achter te laten op een speciale felicitatiepagina in het vakblad van Cement. Combineer jouw logo met de felicitatie en bereik nagenoeg alle constructeurs van Nederland. De kosten hiervoor zijn slechts € 250,-. Een zeer laagdrempelige en leuke manier om jouw bedrijf bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Kennisplatform Cement heeft een enorm bereik onder ingenieursbureaus, aannemers en toeleveranciers in de bouw en een groot aantal trouwe lezers. De leden hechten veel waarde aan de inhoud.

Felicitatiemateriaal kan tot uiterlijk 25 maart aangeleverd worden. Meer weten? Neem contact op met Stefan Terpstra via s.terpstra@aeneas.nl.

Uiteraard kun je jouw organisatie ook op een andere manier onder aandacht brengen in deze edite. Lees hier meer informatie over onze adverteermogelijkheden.

Reacties

bekijk ook

Nieuws

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren