Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Beeldverslag Renda Event: De kracht van een sterk merk én van video

3 juni 2024

In het voorjaar vonden twee events plaats over het neerzetten van een campagne met impact. Een thema waarbij je bij één van de events kon aansluiten maar ook de koppeling kon maken met beiden. Beiden gericht op het subthema: 'Het behouden en werven van personeel'. Zet de cultuur in je organisatie in als middel in je campagne en zodoende trek (en behoud) je mensen! Op 28 maart doken we dankzij 'Arthur & Brent' in de kracht van een sterk merk. Op 16 mei namen 'Britt & Lynn' ons mee in de wereld van: de kracht van video.

 
Thermometer
Wat is een merk?

Waar denk je aan als je een bepaald sterk (en bekend) merk ziet? Is dat ook het doel van hun campagne geweest? Willen zij zo overkomen? Een merk is een netwerk van associaties. Deze associaties kun je bepalen. En voeden.

 
Sterk merk
Wat maakt een merk sterk?

‘Wij zoeken nieuwe collega's’, maar waarom zouden zij voor jou kiezen? Hoe geef je invulling aan je merk als werkgever? Een sterk merk is onderscheidend, relevant, geloofwaardig en bestendig.

 
De Kracht van Video
Een video met gevoel

Van ‘we willen wel wat met video’ naar een video(reeks) waar een strategie achter zit. Wat is bijvoorbeeld de cultuur van je organisatie en hoe breng je dat gevoel over. Als het gevoel overkomt in de video, dan trek je mensen aan die passen bij je organisatie.

 
Aan de slag
Zelf acteren en regisseren

Door jezelf of collega als acteur of geïnterviewde te filmen is de video een verhaal van jouw organisatie. Je laat het echte verhaal zien. Dat kan even spannend zijn, maar iedereen is zichzelf, er kan niks fout gaan en het resultaat is een video waar je als organisatie intern trots op bent.

 
En nu in de praktijk
Lessons learned

Zowel voor een sterk merk als video, begin je bij de strategie: met welk doel maak je de campagne. Door dat goed op je vizier te hebben en houden, maak je campagne met impact.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren