Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Beeldverslag Dag van de Circulariteit

29 november 2023

Dit jaar organiseerden we voor de zesde keer de Dag van de Circulariteit. Het werd een inspirerende middag met als afsluiter de drie meest gekozen kernwaarden als het gaat om circulariteit: Waardebehoud, Herbruikbaar en Afval bestaat niet.

Na een korte kennismaking werd de deelnemers gevraagd om in tweetallen drie kernwaarden op te schrijven voor circulariteit. Vervolgens vertelde Thijs Dolders over de locatie van deze mooie middag: Inspyrium bij Boomkwekerij Ebben. Om een goede indruk te krijgen van alle duurzame items werden de jassen aangetrokken om een rondje te lopen over de duurzame daktuin.

Eenmaal weer beneden vond een ronde tafel gesprek plaats met innovatieve partijen Tala, Finti, Innodeen en GSF Glasgroep over de uitdagingen op het gebied van circulair innoveren. Daarna konden de deelnemers twee deelsessies kiezen: Circulair 100.000 keer slimmer met Kemkens, Inexeon en Ketel voor Even, Slimme, groene daken met ROEF, Circulair bouwen, onderhouden en renoveren met Vivare en Talen Vastgoedonderhoud en Van land tot pand met Area, Hazenberg en Takkenkamp.

Tussendoor konden deelnemers hartjes tekenen bij de kernwaarde die zij het meest passend vonden bij circulariteit. Aan het eind van de middag werd de top 3 bekend gemaakt: Waardebehoud, Herbruikbaar en Afval bestaat niet.

Het was een interessante middag die werd afgesloten met een gezellige borrel.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren